Bedriftshelsetjenester

 Er en viktig del av vår portefølje. Vår ekspertise og erfaring gjør oss i stand til å tilby skreddersydde løsninger som møter bedrifters unike behov.

Vi samarbeider tett med bedrifter for å utvikle og implementere helseprogrammer som fremmer ansattes helse og velvære. Våre tjenester inkluderer forebyggende tiltak, helseundersøkelser, risikovurderinger og rådgivning for å sikre et trygt og helsefremmende arbeidsmiljø.

Bedriftshelsetjeneste grunnpakke

 Er en ideell løsning for mindre bedrifter eller de som ønsker et solid fundament for å ivareta sine ansattes helse.

Med vår grunnpakke får bedrifter tilgang til nødvendige helsetjenester som helsekontroller, vaksinasjonsprogrammer, førstehjelpskurs og rådgivning om arbeidsmiljø og ergonomi. Vi sørger for at bedriften oppfyller de gjeldende kravene og gir støtte for å skape et sunt arbeidsmiljø.

Helsetjenester for ansatte

     Våre helsetjenester for ansatte er utformet for å ta vare på individuelle helsebehov og sikre at ansatte har tilgang til rask og pålitelig helsehjelp.

Vi tilbyr legetjenester, sykepleie og medisinsk oppfølging, enten det er på arbeidsplassen, i hjemmet eller gjennom vår digitale plattform. Vårt erfarne team av leger og helsepersonell er dedikert til å gi omsorgsfull og effektiv behandling for ansatte, slik at de kan opprettholde god helse og jobbe på sitt beste.